Het begrijpen van de verschillende bezorgopties is essentieel voor een soepele ervaring voor uw koper. Bij StubHub International bieden we verkopers de mogelijkheid om te kiezen tussen vier bezorgmethoden: Mobiele overdracht, Mobiele ticket, PDF en Fysiek.

De beschikbaarheid van elk zal afhangen van het evenement. Hieronder vindt u een uitgebreide gids voor de verschillende bezorgmethoden en hoe u ze kunt bezorgen.

1. Mobiele overdracht: URL's en externe overdracht

Deze methode is de meest gebruikte bij evenementen. In dit elektronische formaat moeten de tickets op een smartphone worden weergegeven. Er zijn drie soorten Mobiele overdrachttickets, en al deze moeten op dezelfde manier worden vermeld. U zult alleen een verschil opmerken bij het bezorgen van de tickets.

• Enkele URL/Token: de oorspronkelijke marktplaats stuurt één link voor alle stoelen. Met deze URL krijgt de gebruiker toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijv.: Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet. ...)
  • Eén stoel, één URL: de oorspronkelijke marktplaats stuurt een link voor elke stoel. Met deze URL's krijgt de gebruiker toegang tot een QR-code die kan worden opgeslagen in een digitale portemonnee (bijv.: Google Pay, Wallet Pass, Passwallet, Apple Wallet. ...)
  • Externe Mobiele Overdracht: de tickets worden geleverd via een app van derden. Dit kan de locatie, artiest of de ticketing-app zijn. In de meeste gevallen mag u de tickets overdragen aan een andere deelnemer door de e-mail van de andere persoon in te voeren

2. Screenshot: mobiele tickets

In enkele gevallen stuurt de oorspronkelijke marktplaats de QR-tickets via een app van derden maar staat geen overdracht toe. Als deze QR-code geen roterende of dynamische code is, kunt u er een screenshot van maken en deze ofwel vooraf uploaden naar uw vermelding, en zodra deze is verkocht, ontvangt de koper deze, of upload het naar uw verkoop. Houd er rekening mee dat u geen screenshot mag maken van een PDF-bestand en als de overdracht is toegestaan, moet u uw tickets als Mobiele overdracht vermelden. Deze methode is alleen beschikbaar bij evenementen waarbij we geen problemen met screenshots identificeren.

3. Elektronisch: PDF

Als u een PDF-bestand heeft, moet u uw tickets in deze categorie vermelden. U kunt het bestand vooraf uploaden naar uw vermelding, en zodra deze is verkocht, ontvangt de koper deze, of upload het naar uw verkoop. We raden u aan ze vooraf te uploaden, omdat dit u mogelijk een betere kans geeft om uw tickets snel te verkopen.

4. Fysiek: Papier, armbanden of andere harde kopieën

Deze categorie omvat alle tickets die naar uw klant moeten worden verzonden. Dit formaat wordt tegenwoordig minder vaak gebruikt. Als u voor deze optie kiest, moet uw koper een adres opgeven en vervolgens wordt deze informatie met u gedeeld.

Hoe kies ik de bezorgmethode voor mijn advertentie/verkoop?

1. Mobiele overdracht:

• Enkele URL/Token:
    • Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account

• Klik op “Bevestigen/Overdragen”

• Klik op “Ik heb één of meer ticketlinks”

• Plak de ticketlink

• Eén stoel, één URL:
    • Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account
    • Klik op “Bevestigen/Overdragen”
    • Klik op “Ik heb één of meer ticketlinks”
    • Schakel “Ik heb meer dan één ticketlink” in
    • Plak één link per stoel
  • Externe Mobiele Overdracht:
    • Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account
    • Kopieer het e-mailadres van de koper
    • Als het e-maildomein @privaterelay.apple.id is, neem dan eerst contact met ons op voordat u de volgende stappen volgt. Dit domein is niet geldig voor ticketoverdrachten
    • Ga naar de oorspronkelijke ticketleverancier en transfer de ticket(s) naar het e-mailadres van de koper
    • Klik op “Bevestigen/Overdragen”
    • Kies “Ik heb de ticket(s) al overgedragen aan de koper vanaf de oorspronkelijke ticketleverancierspagina" en bevestig

2. Screenshot:

• Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account

• Klik op “Uploaden”
  • Upload een duidelijke screenshot van de QR-code

3. Elektronisch/PDF:

• Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account

• Klik op “Uploaden”
  • Upload en wijs elk PDF-bestand toe aan de overeenkomstige stoel
  • Upload alleen het originele PDF-bestand. We accepteren geen PDF's gemaakt van scans, foto's of papieren ticketkopieën
  • Controleer de bestandsgrootte, aangezien ons platform geen bestanden groter dan 5 MB ondersteunt
  • Zorg ervoor dat het bestand niet vergrendeld is. Als u een hangslotsymbool ziet of het woord “beveiligd” in de hoek ziet, moet u het document ontgrendelen voordat u het uploadt.
    • Sleep het bestand vanaf uw computer naar een nieuw Google Chrome-venster
    • Klik met de rechtermuisknop en druk het PDF-bestand af in Chrome
    • Kies onder Afdrukbestemming “Opslaan als PDF” en “Opslaan”
    • Sla het bestand op uw bureaublad op met een nieuwe naam. Upload het ontgrendelde bestand naar uw verkoop bij StubHub International
  • Meer informatie over hoe u PDF's en meerdaagse tickets kunt uploaden, vindt u hier.

4. Fysiek:

Afhankelijk van het evenement stellen we verzending in met UPS of de koeriersdienst van uw keuze in.

• UPS:
    • Klik op “Verzendlabel afdrukken”
    • Plaats de tickets en het dekblad dat is afgedrukt met het label in een gewone A4-envelop (of een UPS-envelop). Bevestig het bezorglabel duidelijk aan de buitenkant van de envelop
    • Lever de tickets af bij een UPS-winkel of plan een UPS-ophaling
    • Meer informatie over de verzending met UPS vindt u hier
  • Andere koeriers:
    • Ga naar uw verkoop in uw StubHub International-account
    • Klik op “Verzend uw tickets”
    • Kopieer het afleveradres van de koper
    • Doe de tickets in een envelop en schrijf de gegevens van de ontvanger op. Neem vervolgens contact op met de koerier om de ophaling van de envelop te coördineren of stuur deze vanaf een postkantoor
    • Deel het trackingnummer met ons zodat we uw koper kunnen informeren en de leveringsstatus van uw verkoop kunnen bijwerken
    • Meer informatie over de verzending met lokale koeriers vindt u hier

Wanneer word ik betaald voor de verkoop?

Betalingen worden vrijgegeven 5-8 werkdagen na het evenement. Zorg ervoor dat uw betaalmethode is ingesteld en klaar is voor gebruik. Weet u niet hoe u uw betaalmethode moet configureren? Hier, leggen we het aan u uit.