Leveringsopties variëren afhankelijk van het type ticket, de locatie van het evenement en het moment van verkoop.

Elektronische levering: je kunt elektronische tickets of PDF-tickets in Mijn account uploaden zodra een aanbieding is gemaakt of op elk moment daarna. Zorg dat je de optie Directe download selecteert. Wanneer je elektronische tickets of PDF-tickets uploadt, kan de koper ze direct vanuit zijn of haar StubHub International-account downloaden.

Levering per post: aanbiedingen met deze leveringsoptie hebben een knop genaamd Verzend je tickets, waarmee verzendinstructies worden gegeven. Voor de meeste verkopen verschaft StubHub International een verzendlabel, zodat je kunt plannen wanneer de tickets worden opgehaald en de tickets kunt verzenden.

Overige: in bepaalde specifieke gevallen kan het nodig zijn andere regelingen te treffen om de levering van je tickets te voltooien. Contact opnemen voor hulp.