INHOUDSOPGAVE

Aanmelden bij StubHub

Om uw tickets op StubHub te verkopen, moet u eerst een account aanmaken.

1. Ga naar onze StubHub-website
  2. Klik op Aanmelden
  3. Bovenaan het pop-upvenster klikt u op Account aanmaken
  4. Voer uw voornaam, achternaam, e-mailadres en een wachtwoord in. Of klik op Aanmelden met uw Facebook-, Google- of Apple-account.
  5. Klik op Account aanmaken

Hoe voegt u een betaalmethode toe

Ga naar Betalingen en kies bij Uitbetalingsmethoden de valuta en de betaalmethode.

• PayPal: voer hetzelfde e-mailadres in als geregistreerd bij uw PayPal-account. Zorg ervoor dat uw account de door u gekozen valuta accepteert.
  • Directe storting: voer eerst hetzelfde adres in als geregistreerd bij uw bankrekening en verstrek vervolgens uw rekeninggegevens. Let op dat, afhankelijk van de valuta, uw bank zich in bepaalde landen moet bevinden.

Kies uw betaalmethode voordat een verkoop is bevestigd. Wijzigingen in betaalmethoden worden alleen toegepast op bestaande en nieuwe vermeldingen. Zodra u een verkoop heeft en als uw betaling niet in behandeling is, moet u contact met ons opnemen en om de wijziging vragen.

Tickets vermelden voor een evenement

1. Zoek het evenement op onze webpagina en klik op Bekijk tickets.
  2. Klik in plaats daarvan op Verkopen (Blauw logo rechtsboven op de pagina).
  3. Voer dezelfde informatie in die u heeft over de locatie van de tickets (onmiddellijke of geen onmiddellijke levering, afhankelijk van of u de tickets heeft).
  4. Selecteer het bedrag dat u wilt voor één ticket.
  5. Voer de bank- of PayPal-accountinformatie in waarop u betaald wilt worden (u heeft een bankrekening nodig die is ingesteld in de valuta van het evenement. Voeg anders uw PayPal-account toe).
  6. Klik ten slotte op Mijn tickets vermelden.

U ontvangt een bevestigingsmail wanneer uw tickets zijn vermeld. U kunt uw vermelding vinden door naar Mijn tickets > Vermeldingen te gaan.

U kunt uw vermelding op elk moment bewerken, deactiveren of verwijderen, tenzij uw tickets niet zijn verkocht, op welk punt u ze moet leveren.

Wilt u tickets vermelden voor een evenement dat niet is aangemaakt op onze website?

U kunt ons dit laten weten via deze link. We zullen uw verzoek beoordelen en meestal het evenement binnen 7 werkdagen toevoegen.

Als dit artikel uw vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om ons te blijven verbeteren.