Als je de tickets die je hebt verkocht niet meer hebt of geen alternatieven kunt aanbieden, meld dit dan onmiddellijk zodat we de klant kunnen helpen een oplossing te vinden.

1. Log in op je StubHub International-account.
  2. Ga naar de sectie "Verkopen" en zoek de transactie op.
  3. Klik op "Wijzigingen aanbrengen" en selecteer "Ik heb de tickets niet meer."
    • Als je alternatieve tickets hebt, leggen we je in de volgende stappen uit hoe je deze kunt aanbieden.
  4. Klik op "Verzenden."

Ons team ontvangt je melding en werkt aan het vinden van een vervangende oplossing voor de klant.

Aangezien je de oorspronkelijke ticketorder niet kunt vervullen, kan je creditcard worden belast volgens onze Verkopersvoorwaarden.

Alternatieve Tickets Aanbieden

1. Klik op "Ik moet vervangende tickets aanbieden" onder "Wijzigingen aanbrengen" en geef de details van de nieuwe tickets op.
  2. De klant ontvangt een e-mail met je aanbod.
  3. Als de klant de nieuwe tickets accepteert, kun je ze verzenden.
  4. Als de klant de nieuwe tickets niet accepteert, wordt je creditcard belast volgens onze Verkopersvoorwaarden.

De klant ontvangt een e-mail met het aanbod, en zodra deze het accepteert, kun je de nieuwe tickets verzenden. Als de koper de nieuwe tickets niet accepteert, wordt je creditcard in rekening gebracht volgens onze Verkopersvoorwaarden.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om te blijven verbeteren.