Een PDF-ticket is een elektronisch document dat veel wordt gebruikt voor verschillende locaties. Bij StubHub International moet u deze tickets als elektronisch aanmerken. U kunt het bestand van tevoren uploaden naar uw aanbieding, en zodra het verkocht is, ontvangt de koper het, of u uploadt het naar uw verkoop. We raden u aan ze van tevoren te uploaden, omdat dit de kans kan vergroten dat u uw tickets snel verkoopt.

INHOUDSOPGAVE

Hoe elektronische/PDF-tickets te uploaden naar een advertentie

U kunt het ticket uploaden tijdens het aanmaken van de advertentie of naar een reeds gecreëerde advertentie uploaden.

• Tijdens het aanmaken van de advertentie:

1. Zoek het evenement en klik op 'Tickets verkopen'.
    2. Kies 'Elektronische tickets (PDF)'.
    3. Als u de tickets al hebt, kies 'Ja, ik ben klaar om te uploaden'.
    4. Druk in de 'Stoeldetails' op de knop 'Upload uw tickets'.
    5. 'Voeg uw bestanden toe' om het bestand op uw computer of mobiel apparaat te vinden en klik dan op 'Ga verder naar stoeldetails' om de sectie en rij die overeenkomen met uw tickets in te voeren.
    6. Klik op 'Tickets toevoegen' om deze op te slaan.

• Na het aanmaken van de advertentie:

1. Log in op uw profiel.
    2. Ga naar 'Advertenties' en zoek uw advertentie.
    3. Klik op 'Zie acties' en vervolgens op 'Upload tickets'.
    4. Tik op 'Upload tickets' om het bestand op uw computer of mobiel apparaat te vinden en klik op 'Ga verder'.
    5. Open het dropdownmenu om 'Kies een stoel' te selecteren die overeenkomt met elk ticketbeeld. U moet dit proces herhalen voor elk van de tickets die u in de advertentie heeft.
    6. Klik op 'Indienen' om het op te slaan.

Hoe elektronische/PDF-tickets uploaden naar een verkoop

1. Log in op uw profiel.
  2. Ga naar het tabblad 'Verkopen', 'Open' en zoek uw verkoop.
  3. Klik op 'Upload tickets'.
  4. Controleer de grootte van het PDF-bestand, aangezien ons platform geen bestanden groter dan 5 MB ondersteunt.
  5. Zorg ervoor dat het bestand niet vergrendeld is. Als u een hangslotsymbool of het woord “beveiligd” in de bovenhoek ziet, moet u het document ontgrendelen voordat u het uploadt.
    • Sleep het bestand van uw computer naar een nieuw Google Chrome-venster.
    • Klik met de rechtermuisknop en druk het PDF-bestand af in Chrome.
    • Kies onder 'Printerbestemming' voor “Opslaan als PDF” en “Opslaan”.
    • Sla het bestand op uw bureaublad op onder een nieuwe naam.
  6. Tik op 'Upload tickets' in het nieuwe venster om het ontgrendelde document op uw computer of mobiel apparaat te vinden.
  7. Klik op 'Doorgaan' en open het dropdownmenu om 'Selecteer zitplaats' te kiezen die overeenkomt met elk ticketbeeld. U moet dit proces herhalen voor elk van de tickets die u in de verkoop heeft.
  8. Klik op 'Indienen' om het op te slaan.
  9. De status van uw verkoop zal automatisch veranderen naar Geleverd.

Let op dat we geen PDF's accepteren die zijn gemaakt van scans, foto's of kopieën van papieren tickets.

Hoe meerdaagse tickets uploaden naar een advertentie of verkoop

Voor een meerdaags evenement (bijvoorbeeld festivals, toernooien, autoraces, enz.) kunt u van de oorspronkelijke marktplaats een ticket per dag ontvangen. In dit geval is het leveringsproces enigszins anders.

1. Zorg ervoor dat u de tickets op de juiste evenementpagina vermeldt. Let op de datum die we op de evenementpagina aangeven. Bij StubHub International creëren we één enkel evenement met meerdere dagen of evenementen genaamd "Weekendpas".
  2. Controleer dubbel in de oorspronkelijke marktplaats of u één ticket per dag ontvangt (bijvoorbeeld voor een weekendpas ontvangt elke assistent 2 tickets) of één enkel ticket voor het hele evenement (bijvoorbeeld voor een weekendpas ontvangt elke assistent slechts 1 ticket).
  3. Als u één ticket per dagontvangt:
    • Open dit formulier.
    • Voer uw e-mailaccount in bij StubHub International. Controleer deze informatie dubbel, anders wordt uw verzoek niet gevalideerd.
    • Voer tot 10 verkopen tegelijk in, gescheiden door komma's.

• Upload de PDF-bestanden voor elke verkoop.

• Ga naar de volgende pagina.

• Bekijk de algemene voorwaarden.

• Dien het in.

U ontvangt een bevestiging van ons met de goedkeuring of afwijzing van uw verzoek.

• Upload de tickets niet naar uw verkoop. We zullen de status van uw verkoop wijzigen naar 'Geleverd'.

• Er wordt geen verdere actie van u verwacht. Wij sturen de tickets naar uw koper en updaten uw verkoop.

4. Als u één enkel ticket ontvangt voor het hele evenement, volg dan de stappen die aangegeven zijn op 'Hoe elektronische/PDF-tickets uploaden naar een verkoop':

• Log in op uw profiel.

• Ga naar het tabblad 'Verkopen', 'Open' en zoek uw verkoop.

• Klik op 'Upload tickets'.

• Controleer de grootte van het PDF-bestand, aangezien ons platform geen bestanden groter dan 5 MB ondersteunt.

• Zorg ervoor dat het bestand niet vergrendeld is. Als u een hangslotsymbool of het woord “beveiligd” in de bovenhoek ziet, moet u het document ontgrendelen voordat u het uploadt.

• Sleep het bestand van uw computer naar een nieuw Google Chrome-venster.

• Klik met de rechtermuisknop en druk het PDF-bestand af in Chrome.

• Kies onder 'Printerbestemming' voor "Opslaan als PDF" en "Opslaan".

• Sla het bestand op uw bureaublad op onder een nieuwe naam.

• Tik in het nieuwe venster op 'Upload tickets' om het ontgrendelde document op uw computer of mobiel apparaat te vinden.

• Klik op 'Doorgaan' en open het dropdownmenu om 'Selecteer zitplaats' te kiezen die overeenkomt met elk ticketbeeld. U moet dit proces herhalen voor elk van de tickets die u in de verkoop heeft.

• Klik op 'Indienen' om het op te slaan.

• De status van uw verkoop zal automatisch veranderen naar 'Geleverd'.

Wanneer krijg ik betaald voor de verkoop?

Betalingen worden vrijgegeven 5-8 werkdagen nadat het evenement heeft plaatsgevonden. Zorg ervoor dat uw betaalmethode is ingesteld en klaar is. Niet zeker hoe u uw betaalmethode moet configureren? Hier leggen we het aan u uit.