Det kan finnas flera anledningar till att du har problem.

Först och främst behöver vi veta vilken typ av användare du är.

Jag har ett lösenord

Om du har skapat ett konto på StubHub International med din personliga e-postadress och valt ett lösenord … Vi rekommenderar dig att:

1. Kontrollera att din e-postadress är rättstavad och att du använder rätt kombination av e-postadress och lösenord. Var försiktig med dina inloggningsförsök – ditt StubHub International-konto kommer att låsas efter sex misslyckade försök.
  2. Har du glömt ditt lösenord? Du kan begära en ny på inloggningsskärmen genom att välja Glömt ditt lösenord?. Ange sedan den e-postadress som är kopplad till ditt StubHub International-konto och följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att ändra ditt lösenord.

Jag har en "åtkomstkod"

Om du köpte biljetter före december 2021 kan du ha en "åtkomstkod" för att komma åt din beställning och hantera den. Du hittar en sexsiffrig kod i orderbekräftelsen som vi skickade till dig när köpet bekräftades.

Har du fått den? I så fall klickar du på Hitta din beställning

I nästa fönster anger du din e-postadress, din åtkomstkod och ditt telefonnummer och trycker på Fortsätt eller Visa beställning.

• Se till att telefonens prefix eller rutan bredvid landskoden motsvarar den telefon du har registrerat.

Facebook

Att registrera dig hos StubHub International med Facebook går snabbare. Du kan använda dina Facebook-uppgifter för att logga in på vår plattform.

Google

Om du skapade ditt konto med hjälp av Google (Gmail …) kan du logga in på din StubHub International-profil genom att trycka på ikonen "G" och följa stegen.

Apple

Att registrera dig hos StubHub International med ditt Apple-ID går snabbare. Du kan använda dina Apple-uppgifter för att logga in på vår plattform, men det är viktigt att du använder en riktig e-postadress istället för den alias-e-postadress som skapats av Apple.

Om du fortfarande inte kan komma åt ditt konto ska du kontakta oss

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.